excuo23 excuo23

excuo23 excuo23

From Angola

Extra details zijn onder meer zwart leer

Category: Recreation

by excuo23 excuo23

2019-08-25

131 Views

Deze iteratie van de Adidas NMD R1 Heren heeft een schoon bovenwerk van wit mesh met suède overlays gemarkeerd met slangenprint. Drie lederen overlays in wit leer bovenop een White Boost-middenzool completeren het ontwerp.

Met een knipoog naar technische Adidas NMD Racer Heren, combineren deze schoenen een erfgoedstijl met moderne innovatie. Het bovenwerk van zacht gebreid textiel is gedetailleerd met subtiele 3-strepen en overlappende patches. Deze speciale editie is een eerbetoon aan de stadsverkenning van de NMD met een afbeelding geïnspireerd op Japanse spoorwegkaarten gedrukt op de binnenzool en de hiel. De Boost-middenzool biedt responsief comfort en wordt geaccentueerd met onderscheidende NMD-pluggen.

De superster verspreidt de naam in de Adidas I-5923 Heren zodra hij deze in 1969 uitbrengt en is nu een model dat veel mensen benaderde door het ontwerp van de shell-toe. Ik post de ingekeepte drie streep die het bovenleer van het volnerfleer versierd met een frisse kleur van 2019SS, en het product bestaat nu uit een dooslogo van "SS" in de zijkant.

https://www.schoenenprofile.com/